altomautotog

Om autotogene


Mål & specifikationer på ruterne:


Når du bestiller rejsen hos vores sælgere, er det vigigt at du oplyser os de korrekte mål på bilen.

Vi skal bruge registreringsnummer, højde, bredde, længde og vægt på din bil. Disse dataer er vigtigt for os for at sikre at vi kan have plads til alle.

På strækningerne gælder følgende regler:

Hamburg - Innsbruck:   Max højde: 205 cm, max bredde: 190 cm, max længde: 530 cm

Hamburg - Verona:       Max højde: 195 cm, max bredde: 195 cm, max længde: 530 cm

Hamburg - Wien:          Max højde: 205 cm, max bredde: 190 cm, max længde: 530 cm

Hamburg - Villach:        Max højde: 203 cm, max bredde: 195 cm, max længde: 530 cm

Hamburg - München:    Max højde: 205 cm, max bredde: 195 cm, max længde: 530 cm

Hamburg - Lörrach:      Max højde: 205 cm, max bredde: 195 cm, max længde: 530 cm

Düsseldorf - Livorno:    Max højde: 205 cm, max bredde: 195 cm, max længde: 530 cm

Priser på autotogene:


Specielt for strækningen Hamburg - Lörrach:

På denne strækning er der faste priser, og mulighed for at bestille online på vores side:

Hamburg - Lörrach.


Øvrige strækninger

Alle priser på autotog bliver udbudt efter udbud og efterspørgsel, præcis som vi kender det fra flybranchen. Der betyder at jo tidligere du er ude, jo billigere er prisen på din rejse. Priserne vi afgiver er prisen her-og-nu i vores bestillingssystem, og bestillingen kan ikke gennemføres før betalingen er gennemført. Det er ikke muligt at reservere billetter eller pladser i mere end en halv time. Dette skyldes at autotogene er meget populære. Det skal nævnes at jo mere fleksibel du er, jo større er chanchen for en billigere billet. Som regel er fredage fra Hamburg de mest eftertragtede dage, og lørdag fra syd mod Hamburg. Vi har flest pladser under 158 cm i højden,

så derfor har du størst mulighed for at få fat i disse billetter da udbuddet er større.

Vi har flere passagerer der med fordel kommer deres tagboks ind i bilen, for at få en billigere rejse. Vores rejserådgivere kan hjælpe dig med at bestille din næste autotogsrejse.

Levering af billetter


Hamburg - Wien & Hamburg - Innsbruck:

Her er billetterne fysiske og bliver udskrevet på valideret papir. Billetterne kan afhentes på et af vores udleveringssteder, eller forsendes med GLS (med track & trace) for 60 DKK, til levering den efterfølgende dag.Hamburg - Verona, Hamburg - Villach, Hamburg - München,

Hamburg - Lörrach:

Så snart du har betalt billetterne får du en kvittering på at du har betalt samt et bookingnummer. Bookingnummeret er den garanti for at du har en reservering på autotoget. Billetterne med vognnumre, kupéer og endelig mødetider, ladetider og afgangstider modtager du elektronisk som pdf-fil 3 uger før afgang.

Spisevogn:


På visse ruter medbringer toget en restaurantvogn. Vi tilbyder en tre retters menu til 299 DKK, pr. person. Her kan vælges mellem temaerne "Kød", "Fisk" eller "Vegetar". Selvfølgelig har vi også en "børnemenu". Vi serverer naturligvis også sodavand, vin og øl til maden. Men kan vælge om man ønsker at spise kl. 18:15 eller 20:15. Maden skal være bestilt hjemmefra.


Den næste dag, inden I ankommer til destinationen station, tilbyder vi valgfri vores gourmet morgenmad, med friske æg kaffe/the mv. Start din første dag i ferien og med en god morgenmad.  Forud bestil venligst deres plads, da spisevognen er populær.


På følgende strækninger medbringer toget en spisevogn:

Hamburg - Verona:

Hamburg - Wien:

Hamburg - Villach:

Hamburg - München:

Hamburg - Lörrach:

Düsseldorf - Livorno:

Villach - Erdine (Tyrkiet)

Ja

Nej

Ja

Nej

Nej

Ja

Ja