Hamborg-Lörrach

Hamburg - Lörrach


Forbindelsen til Lörrach er en af de klassiske biltogs relationer. Lörrach ligger tæt på, hvor grænserne mellem Tyskland, Schweiz og Frankrig mødes. Lörrach er et populært udgangspunkt for den videre rejse mod syd, f.eks. til Norditalien, Sydfrankrig og Spanien.


Fra Lörrach er der ikke langt til de Baleariske Øer, Barcelona, Valencia eller færgen til Ibiza og Korsika. Autoterminalen i Lörrach er bekvemt placeret. Herfra er der kun kort afstand op til vintersports - og bjergvandringsområder i den nordlige og vestlige del af Alperne. Forbindelsen til Lörrach er også populær for motorcyklister, der ønsker at nyde køreglæden i bjergene uden først at skulle køre de 800 km på motorvejen fra den dansk-tyske grænse.

Liggevogn:


På ruten fra Hamburg - Lörrach findes liggekupéen i 4 personers version Liggevognen er perfekt til børnefamilier. I liggevognen er der mulighed for at bestille to variationer:

- som fælles kupé hvor du deler den med andre.

- din egen kupé.

- der serveres en lille morgensnack


Hvis du rejser i en gruppe, vil vi sørge for at i bliver placeret sammen. Kupéerne er udstyret med borde for eksempel, til et kortspil og selvfølgelig også udstyret med klimaanlæg, læselamper og gardiner.

I alle kupéer findes der stikdåser.

Sovevogn:


Vores sovevogne er en enestående måde at transportere sig på. Sovekupéerne kan bestilles som 1, 2 eller 3 personers.

Alle Auto/nattog sovekupéer har deres egne vaske område, klimaanlæg og stikkontakter. Lagner og håndklæder leveres af os. Vores sovevogne er placeret forrest eller i slutningen af ​​toget. Dette sikrer meget lidt gennemgående trafik på gangene og en optimal nattesøvn. Vores togpersonale vil tage sig af dig fra vores startdestination, og til slutningen af din rejse og er klar til at hjælpe dig undervejs. I alle kupéer findes der stikdåser.

Børn:

Børn fra 0-3 er gratis. Børn fra 4-14 betaler halv pris.


Motorcykler:

Vi medtager også motorcykler !Autotog Terminaler:


"Velkommen!" Med et smil hilser vores togpersonale på den respektive autotogterminal terminal. Når du kommer til check-in på på eftermiddagen, skal du kontakte vores lokale medarbejdere som giver dig detaljerede oplysninger om lastningen af bilen. Lastningen af ​​bilen starter ca. 90 minutter før afgang.


Autotogets sove og liggevogne er allerede tilgængelige under lastningen på perronen imens lastningen foregår. Bemærk i den forbindelse, skal du altid lytte efter skærme og højttalerudkald på stationerne, da der mod forventning kan opstå til operationelle afvigelser inden afgang.

Du får således mulighed for at gøre et par indkøb inden toget afgår. Efter ankomsten på destinationen kan du hurtigt køre ned af rampen hvor efter vores togpersonale ønsker dig en god ferie.


Lidt vigtige oplysninger:

• Auto/nattoget har en fast køreplan. Derfor er det kun muligt at checke ind i et bestemt tidsrum.

  Sørg for at dine billetter og rejsedokumenter er modtaget i god tid inden afgang.

• Planlæg nødvendigvis tilstrækkelig tid til rejsen til lastning af bilen - helst med en lille buffer.

• Sørg for at overholde de tidspunkter, der er angivet i rejsedokumenterne, check-in på lastning terminal.

  Sørg for at have din booking dokumenter og bilens papirer til rådighed på alle tidspunkter.

• Ved for sen ankomst kan in-checkning ikke garanteres.

• Det er vigtigt at de angivne dataer på bilen er korrekte. Vi kan ikke garanterere transport af bilen, og har ret til at

   afvise det hvis dataerne ikke er korrekte.

• Er du utryg ved at køre bilen ombord hjælper vi dig gerne, hvis du underskriver en forsikringserklæring. Hør mere herom.


Adresser på autotogsterminalerne

Hamburg-Altona, Präsident-Krahn-Straße, D-22765 Hamburg

Lörrach Gbf, Bahnhofstraße 1 b, D-79539 Lörrach