Hamburg-Verona

Priser i industriferien starter fra 7.499 DKK, pr.vej

Hamburg - Verona


Verona er den vigtigste norditalienske trafikknudepunkt med fremragende jernbane- og motorvejsforbindelser den ideelle base for din brugerdefinerede rejse til Italien eller fortsætte til Sydeuropa. Spar dig selv stress og overbelastning på mere end 1.200 kilometer på motorveje, i tunneller og på bjergveje og begynde afslappet i din ferie.


Fra Verona, du er i god times kørsel i den legendariske byen Venedig eller i tre timer i Toscana, for eksempel i Pisa. Eller udforske Verona fra den fascinerende verden af ​​Dolomitterne, de nordlige italienske søer som Lake Maggiore og Gardasøen. Verona er også meget praktisk, hvis du ønsker at rejse med færge, for eksempel til Kroatien eller mod vest fra Livorno til Korsika eller Sardinien.


Men Verona selv er værd at turen. Besøg den gamle bydel, en UNESCO World Heritage Site, med sine mange gamle bygninger såsom amfiteater, den "Arena di Verona", i de årlige udvekslinger af den verdensberømte opera festival.

HAMBURG -> VERONA


Toget kører hver Fredag fra Hamburg

og ankommer Lørdag i Verona:


Se datoer på forespørgselsside

----------------------------------------------

Køreplanen ser således ud:

Hamburg Altona (Auto)

Hamburg Hbf

Hannover Hbf

Fulda

München Ost

Kufstein

Innsbruck Hbf

Bolzano/Bozen

Verona Porta Nuova (Auto)

18:00

18:12

20:10

23:06

03:19

04:19

05:15

08:27

10:00

Spor 10

Spor 12

Spor 7

Spor 3

Spor 8

Spor 6

Spor 7

Spor 1

Spor 1

VERONA -> HAMBURG


Toget kører hver Lørdag fra Verona

og ankommer Søndag i Hamburg:


Se datoer på forespørgselsside

----------------------------------------------

Køreplanen ser således ud:

Verona Porta Nuova (Auto)

Bolzano/Bozen

Innsbruck Hbf

Kufstein

München Ost

Fulda

Hannover Hbf

Hamburg Hbf

Hamburg Altona (Auto)

18:05

19:43

22:14

23:11

00:03

04:14

07:14

09:27

09:55

Spor 1

Spor 4
Spor 6

Spor 4


Spor 10

Liggevogn:


På ruten fra Hamburg - Verona findes liggekupéen kun i 4 personers version. Vognene er oprindelig bygget som 6 personerskupé men er tilpasset denne særlig langerute

Liggevognen er opredt når du kommer og er perfekt til børnefamilier. Liggevogenen fås også som fælles kupé hvor du deler den med andre.

Hvis du rejser i en gruppe, vil vi sørge for at i bliver placeret sammen. Kupéerne er udstyret med borde for eksempel, til et kortspil og selvfølgelig også udstyret med aircondition, læselamper og gardiner. I alle kupéer findes der stikdåser.

Sovevogn:


Vores sovevogne er en enestående måde at transportere sig på. Sovekupéerne kan bestilles som 1, 2 eller 3 personers.

Alle Auto/nattog sovekupéer har deres egne vaske område, klimaanlæg og stikkontakter. Lagner og håndklæder leveres af os. Der serveres en lille morgenmad (croissant og kaffe) i kupéen, som er inkluderet i prisen. Vores sovevogne er placeret forrest eller i slutningen af ​​toget. Dette sikrer meget lidt gennemgående trafik på gangene og en optimal nattesøvn. Vores togpersonale vil tage sig af dig fra vores startdestination, og til slutningen af din rejse og er klar til at hjælpe dig undervejs. I alle kupéer findes der stikdåser.

Junior Suite:


Vores juniorsuiter er den bedste standard på Auto/nattoget. Vi har slået to kupéer sammen og forbindet dem med en dør i mellem.

Så nyd den luksus af en separat stue og soveværelse - meget behageligt, for eksempel, når en af ​​de rejsende gerne vil i seng og øvrige gerne vil være oppe lidt længere. Børn kan sove uforstyrret, mens forældrene er lige ved siden af, og hygger sig og kan nyde aftenen komfortabelt. Junior suiterne kan kun bookes som en hel kupé.. Nyd bevægelsesfriheden og den ekstra opbevarings-plads.

Spisevogn:


Der kan tilkøbes morgenmad for 125 DKK pr. person,

samt 3-retters aftensmad, bestående af salat, hovedret og dessert for,

299 DKK pr. person for voksne og 179 DKK pr. person for børn.


Der kan bestilles plads i restauranten til spisning kl. 18:15 eller 20:30. Der kan vælges mellem kød-, fiske- eller vegetarmenu.

Børn:

Børn fra 0-3 er gratis. Børn fra 4-14 betaler halv pris.


Motorcykler:

Vi medtager også motorcykler !


Cykler:

Cykler må ikke være påmonteret på en cykelholder under kørsel. Til gengæld har vi en speciel vogn med til cykler.

Autotog Terminaler:


"Velkommen!" Med et smil hilser vores togpersonale på den respektive autotogterminal terminal. Når du kommer til check-in på (tidligt) eftermiddag, skal du kontakte vores lokale medarbejdere som giver dig detaljerede oplysninger om lastningen af bilen. Lastningen af ​​bilen starter ca. 120 minutter før afgang.


Autotogets sove og liggevogne er allerede tilgængelige under lastningen på perronen imens lastningen foregår. Bemærk i den forbindelse, skal du altid lytte efter skærme og højttalerudkald på stationerne, da der mod forventning kan opstå til operationelle afvigelser inden afgang.

Du får således mulighed for at gøre et par indkøb inden toget afgår. Efter ankomsten på destinationen kan du hurtigt køre ned af rampen hvor efter vores togpersonale ønsker dig en god ferie.


Lidt vigtige oplysninger:

• Auto/nattoget har en fast køreplan. Derfor er det kun muligt at checke ind i et bestemt tidsrum.

  Sørg for at dine billetter og rejsedokumenter er modtaget i god tid inden afgang.

• Planlæg nødvendigvis tilstrækkelig tid til rejsen til lastning af bilen - helst med en lille buffer.

• Sørg for at overholde de tidspunkter, der er angivet i rejsedokumenterne, check-in på lastning terminal.

  Sørg for at have din booking dokumenter og bilens papirer til rådighed på alle tidspunkter.

• Ved for sen ankomst kan in-checkning ikke garanteres.

• Det er vigtigt at de angivne dataer på bilen er korrekte. Vi kan ikke garanterere transport af bilen, og har ret til at

   afvise det hvis dataerne ikke er korrekte.

• Er du utryg ved at køre bilen ombord hjælper vi dig gerne, hvis du underskriver en forsikringserklæring. Hør mere herom.