Hvem er vi

Dennis

Dennis er altid frisk på et godt tilbud, både på de danske strækninger og på stationen i Struer. Han har også tips og tricks til sports-arrangementer, så er I en sportsklub, som skal til et stævne, så kontakt Dennis. Dennis er 32 år og kommer fra Vestegnen. Han har arbejdet i togbranchen i 15 år.


Jan

Hvis du vil med autotog er det Jan du kommer til at tale med og har du spørgsmål, så hold dig ikke tilbage. Jan ved alt om ruter, målene på bilerne, samt tips og gode råd på din rejse med autotoget. Det er også Jan du kommer til at snakke med, hvis du ønsker en grupperejse eller skolerejse, både erhverv og privat. Ellers er Jan allround på hele vores virkeområde. Du kan finde Jan på vore 3 lokationer. Ulrich og Jan stiftede virksomheden sammen. Jan er 52 år og Vestjyden der er flyttet til Mors. Han har arbejdet i branchen i 13 år.


Peter

Peter er vores Københavner med Stort K – nærmere bestemt Østerbro. Han er vores mand på kontoret på Frederiksberg. Peter er allround på Vesteuropa. Peter er meget videbegærlig på alt der har med jernbanen at gøre og tager flere gange årligt på nattogsrejser. Peter har desuden boet 8 år i Berlin. Peter er 40 år. Han har arbejdet i togbranchen

i 7 år.


Balder

Balder er vores flittige stationsbetjent i Thisted.


Undrer du dig over at skraldespandende er pinlig rene og forhallens gulv skinner, er det højst fordi at Balder har været en tur forbi efter skole.


Balder er altid i godt humør, og hilser gerne på stationens gæster, en travl fredag.


Ud over det spiller Balder fodbold og vi kan godt afsløre at han i folkemunde bliver kaldt Thys svar på Messi. Brian

Skal du rejse i Norden, er det højst sandsynligt Brian du kommer til at snakke med. Han har et rigtig godt kendskab til de nordiske lande, samt Tyskland. Du finder Brian i både Thisted og Struer. Brian er 43 år og kommer fra Skive. Han har arbejdet i togbranchen i 20 år.


Ulrich

Ulrich har en stor forkærlighed for jernbanen og har haft sin fortid hos andre operatører. Ulrich har lagt kimene til virksomheden. Udover at vide alt om togbilletter og muligheder på banenettet, varetager Ulrich system-vedligeholdelse og kontakter med de statslige og private operatører, samt vore samarbejdspartnere, pt. 54 rejsebureauer. Det er også Ulrich du kommer til at snakke med som erhvervskunde. Du kan finde Ulrich på vore 3 lokationer. Ulrich er 40 år og bor på stationen i Thisted. Han har arbejdet i togbranchen i 20 år.

Melissa

Melissa sørger til dagligt for at sende en masse af vores rejsende afsted på fjerne destinationer i Europa. Melissa har rødder i Bosnien og er desuden politisk aktiv og meget engageret - ikke mindst i klimaspørgsmål


Melissa er til dagligt på Thisted station, men kan også findes på travle dage i Struer.

Birgitte

Birgitte holder drengene på kontoret i ørerne og er vores kassemester.

Alle billetbeholdninger og fakturaer bliver nøje overvåget, og stemmer det ikke,

- går hun ikke hjem.


Birgitte står også for vores indlands salg, samt er salgsansvarlig for rejsekort.


Troels

Sydeuropa er Troels´ fornemmeste kompetence og der findes ikke den strækning han ikke kan lave billetter til. Troels er passioneret golfspiller, lystfisker og glad for naturen, så skal du bruge fif til en togrejse, der indbefatter golf, lystfiskeri eller naturen, så er han klar. Troels er 39 år og lige flyttet fra Thisted til Kolding. Han har arbejdet i togbranchen i 4 år.


Helena

Helena er fra Thy ! Det er man slet ikke i tvivl om når man har mødt hende. Rolig, venlig og utrolig svær at få en diskussion med.

Helena er 22 år, er sindssyg dygtig til europæriske hovedkorridoerer med nattog, samt Paris med det lynhurtige TGV tog.