Hvem er vi

Dennis

Dennis er altid frisk på et godt tilbud, både på de danske strækninger og på stationen i Struer. Han har også tips og tricks til sports-arrangementer, så er I en sportsklub, som skal til et stævne, så kontakt Dennis. Dennis er 32 år og kommer fra Vestegnen. Han har arbejdet i togbranchen i 15 år.


Direkte mail: deal@togrejse.dk

Jan

Hvis du vil med autotog er det Jan du kommer til at tale med og har du spørgsmål, så hold dig ikke tilbage. Jan ved alt om ruter, målene på bilerne, samt tips og gode råd på din rejse med autotoget. Det er også Jan du kommer til at snakke med, hvis du ønsker en grupperejse eller skolerejse, både erhverv og privat. Ellers er Jan allround på hele vores virkeområde. Du kan finde Jan på vore 3 lokationer. Ulrich og Jan stiftede virksomheden sammen. Jan er 52 år og Vestjyden der er flyttet til Mors. Han har arbejdet i branchen i 13 år.


Direkte mail: jb@togrejse.dk

Peter

Peter er vores Københavner med Stort K – nærmere bestemt Østerbro. Han er vores mand på kontoret på Frederiksberg. Peter er allround på Vesteuropa. Peter er meget videbegærlig på alt der har med jernbanen at gøre og tager flere gange årligt på nattogsrejser. Peter har desuden boet 8 år i Berlin. Peter er 40 år. Han har arbejdet i togbranchen

i 7 år.


Direkte mail: pk@togrejse.dk

Brian

Skal du rejse i Norden, er det højst sandsynligt Brian du kommer til at snakke med. Han har et rigtig godt kendskab til de nordiske lande, samt Tyskland. Du finder Brian i både Thisted og Struer. Brian er 43 år og kommer fra Skive. Han har arbejdet i togbranchen i 20 år.


Direkte mail: bb@togrejse.dk

Ulrich

Ulrich har en stor forkærlighed for jernbanen og har haft sin fortid hos andre operatører. Ulrich har lagt kimene til virksomheden. Udover at vide alt om togbilletter og muligheder på banenettet, varetager Ulrich system-vedligeholdelse og kontakter med de statslige og private operatører, samt vore samarbejdspartnere, pt. 54 rejsebureauer. Det er også Ulrich du kommer til at snakke med som erhvervskunde. Du kan finde Ulrich på vore 3 lokationer. Ulrich er 40 år og bor på stationen i Thisted. Han har arbejdet i togbranchen i 20 år.

Direkte mail: u.a@togrejse.dk

Birgitte

Birgitte holder drengene på kontoret i ørerne og er vores kassemester.

Alle billetbeholdninger og fakturaer bliver nøje overvåget, og stemmer det ikke,

- går hun ikke hjem.


Birgitte står også for vores indlands salg, samt er salgsansvarlig for rejsekort.


Direkte mail: biwi@togrejse.dk

Troels

Sydeuropa er Troels´ fornemmeste kompetence og der findes ikke den strækning han ikke kan lave billetter til. Troels er passioneret golfspiller, lystfisker og glad for naturen, så skal du bruge fif til en togrejse, der indbefatter golf, lystfiskeri eller naturen, så er han klar. Troels er 39 år og lige flyttet fra Thisted til Kolding. Han har arbejdet i togbranchen i 4 år.


Direkte mail: tp@togrejse.dk

Togrejse.dk ApS     |      booking@togrejse.dk     |    Jernbanegade 29, 7700 Thisted    |     CVR: 39187574