sneeksempel 3
Togrejse.dk

Tag Sneexpressen til dit skisportssted i Østrig


Toget kører fra Danmark HVER FREDAG, og retur HVER LØRDAG i perioden 29/12-2017 - 10/03-2018


Sneexpressen kører direkte fra Hamburg og ned til den skønne vinter region i Østrig for 14 sæson.

Toger kører direkte fra Hamburg Fredag eftermiddag, og kører via Köln og herefter mod Tirol og Salzburger land.


Ferien kan starte på toget hvor vi har medbragt en "partyvogn" med de nyeste alpe-hits, eller i vores rolige liggekupéer.


Siddevognen befinder sig i midten af toget, direkte ved siden af selskabsvognen. I hver ende af vognen findes der WC og vaskemuligheder.

Siddevognene kan bestilles som 4 eller 6 personers kupéer, og er den billigste rejseform.

I sidevognen er der mulighed for at åbne vinduet, samt at regulere varmen i kupéen.

Tryk for at se vognen

Vores partyvogn befindersig i midten af toget, mellem siddevognene, så den ikke forstyrrer de rolige liggekuper. I "partyvognen" kan man opholde sig efter kl. 23 og danse til svedige alpehitz, og nyde en is kold fadøl.

Kl. 23:00 er der nattero i toget, på nær i barvognen. Her skal alt musik slukkes, og al færdsel i toget, skal begrænses til et minimum så medrejsende ikke forstyrres.

Vi har ingen begrænsninger, mht til bagage, for vi medbringer nemlig en bagagevogn, som ikke koster ekstra, til alt dit skiudstyr, og kufferter.

Medbring derfor kun det mest nødvendige i kupéen.

Liggevognen befinder sig i enden af toget hvor der er ro. I hver vogn er der 10 kupéer, og liggekupéerne kan bestilles som 4 eller 6 personer kupéer. Hver vogn har eget servicepersonale som kan servere drikkevarer og snacks for jer under hele turen. Kl. 23:00 skal der i disse kupéer være nattero.I sidevognen er der mulighed for at åbne vinduet, samt at regulere varmen i kupéen.

Tryk for at se vognen

I vores barvogn er det muligt at få serveret drinks og kolde fadøl, og her vil der være servereing til ca. kl. 02. I barvognen er det også muligt at ryge, så længe toget kører i Tyskland.

Passagerer med børn vil som udgangspunkt blive placeret længst væk for bar og partyvogn, således at der bliver mest nattero ombord. Det vil togstewarden naturligvis sørge for,

som er tilstede hele natten.

I Østrig har vi 26 ski destinationer hvor vi kan sørge for transfer til fra de banegårde vi holder ved.

Tryk på knappen øverst på siden, og se hvor du kan komme hen.